Ruduo – puikus metas pasirūpinti savimi!

Dauguma žmonių neretai įtakoja metų laikai. Žiemą norisi daugiau poilsio, pavasarį kyla noras veikti, vasarą esame labiau aktyvus lauke, na, o rudenį atsiranda noras kažką keisti savo rutinoje. Mokslininkai nustatė, kad ruduo yra labiau efektyvus startas naujiems įpročiams, nei naujųjų metų diena. Ar ir jums taip pat?

Kodėl ruduo? 

Rugsėjo pradžia asocijuojasi su naujų mokslo metų pradžia, tuo pačiu ir nauju gūsiu įdėjų kaip pagerinti, paįvairinti savo rutiną. Žmonės renkasi naujus būrelius, naujas pramogas, naujas knygas, mokslus ir sportą. Vasarą galima pastebėti tuštesnes sporto sales, na, o prasidėjus auksinių lapų sezonui, jos staiga užsipildo. Ir tai yra labai sveikintina, dauguma žmonių tik pradeda rūpintis savo fizine gerovę, o kiti po vasaros grįžta į rutiną ir vėl intensyviau sportuoja. 

Jei norite sukurti naują įprotį sportuoti – ruduo yra puikus metas tą padaryti. Išsikelkite naujus tikslus ir susigrąžinkite motyvaciją.  

Atgal į rėžimą

Vasara baigiasi, visas chaosas ir nenuspėjami nuotykiai lieka ten, o rudenį viskas vėl susistyguoja į savo vietas: stabili dienotvarkė, vaikai mokyklose ir kt., todėl tai puikus laikas prisėsti ir imtis naujos veiklos, kuriai dabar turite daugiau laiko. Ypatingai pokyčiai įvyksta savęs priežiūros sferoje. Žmonės intensyviau kreipia dėmesį į savo sveikatą ir jos gerinimo būdus.

Sveiki grįžę į sportą!

Bet koks judėjimas žmogui yra didžiulė dovana. Sveikata visuomet padėkos, kai kūnas tikslingai sportuos ir “nemiegos”. Jaunas ir sveikas organizmas laikomas to žmogaus, kuris sistemingai keliauja į treniruotes ir prižiūri savo kūną tiek iš vidaus, tiek iš išorės.

Švęskite savo pergales

Paplekšnokite sau per petį žengę naują žingsnį geresnės savijautos link! Visa tai pasiekiama jūsų užsispyrimo ir noro dėka. Manoma, kad savo paties pagyrimas skatina nenuleisti rankų ir kasdien jaustis geriau. Ar darote taip, kai pasiekiate savo tikslus? Tikiuosi, kad taip!

Mitybos įpročiai

Jei jūs sportuojate, ar bet kaip gerinate savo savijautą, turėtumėte nepamiršti ir sveikos, subalansuotos mitybos. Mūsų Future Food komanda visuomet rekomenduoja rinktis tik geriausius, atrinktus produktus jūsų mitybai. Visi mūsų kokteiliai puikiai papildo jūsų sveiko maitinimosi planą. Turime įvairiausių skonių, todėl tikrai atrasite savo mėgstamiausius. Na, o svarbiausia tai, kad juos galite vartoti ir prieš, ir po sporto ar treniruotės. Mūsų nuoširdžios rekomendacijos jums, kadangi patys propaguojame tą patį!

Motyvacijai

Jei kada ieškosite kaip pateisinti save jog praleidote treniruotę, visuomet prisiminkite tą puikų jausmą po jos! Reguliarus fizinis aktyvumas gamina endorfinus – chemines medžiagas, kurios, kaip įrodyta, mažina stresą, skausmą ir gerina nuotaiką.

Susikurkite sveiką kasdienybę, orientuotą į save!

Comments (0)

No comments at this moment