Rodyti maistinę vertę

Mastinės medžiagos

Kalorijos 2000 kcal 100%*
Skaidulos 30.4 g 112%*
Baltymai 72 g 144%*
Druska 3.2 g 64%*
Angliavandeniai 280 g 104%*
iš kurių cukrų 5.2 g
RIebalai 56 g 88%*
Prisotintų 8,8 g
Mononesočiųjų 28.8 g
Polinesočiųjų 20.2 g
Omega-3 3.5 g
Omega-6 16.3 g
Omega-9 28.8 g

Vitaminai

Biotinas 48 µg 100%**
Folio rūgštis 400 µg 200%**
Niacinas 16 mg 100%**
Vitaminas B5 6.4 mg 100%**
Riboflavinas 1.6 mg 100%**
Vitaminas B1 1.9 mg 175%**
Vitaminas A 800 µg 100%**
Vitaminas B12 4.4 µg 184%**
Vitaminas B6 1.6 mg 100%**
Vitaminas C 160 mg 200%**
Vitaminas D 10 µg 200%**
Vitaminas E 12 mg 100%**
Vitaminas K 120 µg 164%**

Mineralinės medžiagos

Kalcis 802 mg 100%**
Chloridas 800 mg 100%**
Chromas 40 µg 100%**
Varis 1.3 mg 135%**
Jodas 181 µg 121%**
Geležis 21 mg 146%**
Magnis 606 mg 162%**
Manganas 8.1 mg 406%**
Molibdenas 225 µg 450%**
Fosforas 834 mg 119%**
Natris 3039 g 152%**
Selenas 56 µg 102%**
Cinkas 10.5 mg 105%**

* Rekomenduojama paros norma suaugusiam (8400 kJ/2000 kcal)

** Maistinių medžiagų vertės (NRV)